Palvelut

Palvelut

Buukkaus

Teemme asiakaskäyntien varaamisesta helppoa yhteistyökumppanin ehdoilla. Säästä aikaasi olennaisiin yrityksesi kiinnekohtiin. Etsimme tarvittaessa sopivan asiakasrajauksen, jota lähdemme kontaktoimaan. Asiakastapaamisen lämmittävät ja alustavat raportit kuuluvat yhteistyösopimukseen.

Olemme puhelintyön ammattilaisia. Teemme sen niin, että yhteistyökumppanin yrityksestä jää oikea ammattimainen kuva loppuasiakkaalle. Tämä tarkoittaa meille asiakkaan kuuntelua alusta loppuun ja asiakkaan arvostamista puhelun lopputuloksesta välittämättä. Emme harrasta ns. väkisin buukkausta ja palkkiomme perustuvat aitoihin asiakastapaamisiin.
Voit kokeilla palveluamme veloituksetta ja todeta ulkoistetun buukkaamisen järkeväksi.

Tärkeimpänä yhteistyössä koemme ketterän yhteenpelaamisen ja kätevän toimivuuden yhteistyökumppanin kanssa. Työskentelemme asiakaspuheluissa titteleistä piittaamatta. Tällä tavoin pyritään läpinäkyvään ja tehokkaaseen toimintamalliin.

Tuomme yhteistyökumppanille sellaista lisäarvoa, ettei projektin pituudelle näy loppua. Toivomus onkin, että sopimukset ovat pitkiä, mutta huomioimme kaikki yhteistyötarjoukset.

Online-buukkaus

Etätyö ja etäpäivät ovat nykyään monesti tapetilla. Voi olla, että osa parhaista asiakkaistasi haluaa toteuttaa tapaamiset näin. Voimme tottakai toteuttaa tapaamiset niinkuin asiakkaasi toivoo. Online-tapaamiset ovat sama asia kuin myisit asiakaskäynneillä. Homma tapahtuu vain etätapaamisena videoyhteyden kanssa tai ilman.

Mikäli sinä tai asiakkaasi on esimerkiksi ulkomailla tai muuten kaukana ja aika palveluidesi myynnille on otollinen, niin etätapaaminen on silloin oikea palvelu. Täytyy iskeä kun rauta on kuumaa.

Sekoita online-tapaamisia sopivasti normaalibuukkausten joukkoon, niin maksimoit kauppamäärät. Pääasiahan on, että kauppa käy.

Myyntipalvelut

Onko yrityksesi jo suurempi ja loppuasiakkaana yritykset tai kuluttajat? Oletko vasta aloittava yrittäjä, jolla ei myyntityyliä ole vielä hiottu?

Ei sillä väliä - me tehdään myyntiä b2c ja b2b! Kaiken keskiössä on asiakas. Teemme yhdessä yrityksellenne sopivan myyntitapahtuman. Luomme kontaktin suoraan puhelimitse ja viemme kaupan loppuun haluamallanne tavalla.

Projekti lähtee käyntiin kokeilulla, josta emme peri kuluja. Laskutamme vain ja ainostaan toteutuneista kaupoista. Puhelumme tallentuu asiaan kuuluvalla tavalla ja raportoimme tehdystä työstä erittäin kattavasti.

Myyntikoulutus

Olemme pitäneet satoja erilaisia myyntikoulutuksia. Koulutuksia on pidetty yhdelle myyjälle, 40 myyjän porukoille ja kaikkea siltä väliltä. Koulutettavat ovat olleet vasta-alkajia tai myyjiä, jotka ovat olleet ammattilaisia jo vuosikaudet. Tästä huolimatta palautteen yleisin anti on ollut: "Opin koulutuksista aina jotain hyödyllistä ja uutta, koska myynti on niin persoonallista jokaisella, ettei siihen ole vain yhtä tiettyä oikeaa mallia".

Investointina myyntikoulutus on äärimmäisen järkevä. Räätälöidään sopiva koulutuspaketti juuri teidän tarpeisiin. Mikäli myyjäsi eivät ole tyytyväisiä koulutukseen, palautan laskutettavan summan kokonaan. Me Booking Centerillä laskutamme vasta, kun sinun kassasi kilisee.

Tarjouspyyntö