Yritys

Yritys

Booking Center

Toiminta-ajatuksemme

Me Booking Centerillä teemme asiat normaalista totutusta tavasta paljonkin poikkeavalla tavalla:

Työtä tehdään ajanvarauksessa ja puhelimessa toimitusjohtajasta itse buukkaajiin. Kaikki pysyy näin ajantasalla ja koko henkilöstö kehittää yhteistä työtä eteenpäin tiiminä.

Uusi yhteistyö aloitetaan ilmaisella kokeilulla, jonka jälkeen sovimme palkkioista ja sopimuksista. Booking Centerin työnjäljen voi siis kokeilla veloituksetta.

Booking Center ei halua sopia sellaisia palkkioita, joissa laskutettaisiin jostain muusta kuin aidoista asiakaskäynneistä yhteistyökumppanin ja loppuasiakkaan välillä.

Tieto on valttia. Selkeä ja kattava raportointi kuuluu sopimuksiin.

Yhteistyöhön valitaan maltilla vain muutama yritys.

MISSIO & VISIO

Missio
Win-win; tuotamme rahoillesi aitoa vastinetta ja tuottavuutta.

Visio

On keskittyä vain harvoihin projekteihin ja pitkiin työsuhteisiin. Näin mahdollistamme yhteistyökumppaneillemme laadukkaan työnjäljen.

ARVOT

Asiakaskeskeisyys: Olemme yhteistyökumppaneidemme “puskaradio ja äänitorvi”, joka takaa positiivisen ja ammattimaisen markkinoinnin. Kunnioitamme asiakasta.
Viestintä ja tiedonkulku: Teemme asiat helpoiksi. Kaikki asiat viestitään huolella ja ilman mutkia yhteistyökumppaneille. Projektien haasteet ja mahdollisuudet nostetaan esille ja henkilökuntaa koulutetaan jatkuvasti.
Ammattipätevyys: Työpaikalla kaikki lähtee työntekijöiden ilmapiiristä. Kuunnellaan ja palautteeseen reagoidaan. Teemme yhdessä. Tällä takaamme yhteistyökumppaneille laadukkaimman palvelun.Tieto on valttia.
Selkeä ja kattava raportointi
kuuluu sopimuksiin.

home_callcenter_counter1_small

Vuoden kokemus

Meillä on yli 20 vuoden kokemus yhteyskeskusalalta.
home_callcenter_counter2_small

Soitettua puhelua päivässä

Soitamme ahkerasti päivittäin oikealle kohderyhmälle.
home_callcenter_counter3_small

Henkilöä koulutettuna

Olemme kouluttaneet niin myyntihenkilöstöä erilaisiin tehtäviin, kuin myös esimiehiä.
home_callcenter_counter4_small

Aktiivista agenttia

Aktiiviset agentit pitävät huolen että asiakkaidemme kalenterit pysyvät täynnä myyntikäyntejä.

Asiakkailtamme kuultua

 

Olemme Nettikahdella käyttäneet Booking Centerin online-buukkaus palvelua ja meidän tarpeisiimme se on ollut erinomainen. Buukkaukset on hoidettu asianmukaisesti yhdessä sovittujen asioiden mukaisesti korkealla laadulla.

Harri Uutinen, Myyntijohtaja, Nettikaks Oy

 

Matias Laitsaarella on johtajana ammattimainen asenne ja hän kohtelee kaikkia työntekijöitä tasapuolisesti. Työnsä hän tekee huolellisesti ja on yksityiskohdista tarkka, mitä itse arvostan kovin.

Anni Vilmi

 

Matias on kunnianhimoinen ja määrätietoinen, tavoitteisiin systemaattisesti pyrkivä. Toiminnassa näkyy myös energisyys, innostavuus ja kyky mukautua nopeasti eri tilanteisiin. Näillä ominaisuuksilla Booking Center pystyy toteuttamaan laadukasta buukkauspalvelua.

Tapio Levänen

Oikein tehty buukkauskampanja nostaa myyntiäsi!